קרפצ׳ו פילה בקר עם שמן זית צ׳יפוטלה
מצרכים
פילה בקר - 200 גרם, פרוס דק.
שמן זית מתובל צ׳יפוטלה - 3 כפות
חומץ בלסמי - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל), מצומצם.
מלח גס
תות שד 5 יחידות בינוניות - טריים ופרוסים.
עלי רוקט - חופן אחד
אופן ההכנה
פורסים את פילה הבקר לרצועות דקות ודופקים אותן בין שתי שקיות ניילון עד שנעשות דקיקות. (ניתן לבקש מהקצב שלכם שיעשה זאת)
מסדרים את פרוסות הפילה על צלחת הגשה נאה
על הקרפצ׳ו מזלפים מעט שמן זית צ׳יפוטלה ובלסמי מצומצם, מתבלים במלח גס, מפזרים את עלי הרוקט ומקשטים בתותים הפרוסים.
קרפצ׳ו בקר פיקנטי פשוט מושלם!
בתיאבון